Integrera dina enheter och tillfälliga användare snabbt, enkel och säkert

Med N.Able Access Management levererar vi en tjänsteplattform för en strukturerad och säker hantering av tillfälliga användare och enheter i ditt företagsnät. Du får en professionell och kvalitativ hantering av dina gästers access till Internet.

Att erbjuda besökare tillfällig access till Internet är idag en värdehöjande tilläggstjänst och ses som en naturlig funktion hos många företag och organisationer. Samtidigt som gäster ska hanteras är det viktigt att ha ett strukturerat system med olika användarkategorier för att kunna ge tillgång till utpekade resurser och funktioner inom nätverket.

En totallösning

Med N.Able Access Management får du en komplett, managerad infrastruktur där samtliga komponenter ingår. Vi levererar en intelligent tjänsteplattform, en kvalitativ och skalbar lösning för hantering av olika enheter som kopplas in till nätverket. Med tjänsten får du kontroll över vem/vad som är anslutna till nätverket samtidigt som du får en utomordentlig spårbarhet. Vi säkerhetsställer att dina gäster och andra tillfälliga användare ansluts på ett kontrollerat och säkert sätt. Genom en tjänsteplattform med gästportal och smarta bakomliggande funktioner hjälper vi dig hantera dina besökares tillgång till utpekade resurser och funktioner inom nätverket.

Trygg leverans

Din leverans har alltid funktionsgaranti och vi tar hela ansvaret via ditt val av servicenivå. Vi arbetar med en marknadsledande, stabil och beprövad plattform för Gästhantering och BYOD hantering, som administreras centralt. Våra specialister ser till att lösningen implementeras på rätt sätt och att den anpassas enligt överenskommen funktionalitet. Tjänsten underhålls löpande för att säkerställa högsta möjliga funktion, tillgänglighet och säkerhet.

Spara resurser

Överlåt utvärderingar av tekniska detaljer och teknik­lösningar till oss. I gengäld får du en högpresterande tjänst till en förut­sägbar månadskostnad. Du slipper bindande investeringar samtidigt som du eliminerar dolda kostnader och frigör resurser i din organisation.

För att du ska få den service du behöver i ditt företag erbjuder vi dig N.Able Access Management i tre olika nivåer av service och tillgänglighet.
SERVICETIDER OCH NIVÅERSTANDARDADVANCEDPREMIUM*
Helgfri måndag-fredag 07.30-18.00
X
Måndag-söndag 06.00-22.00
X
Alla dagar, 24H/dygn
X
Tillgänglighet 98,5%
X
Tillgänglighet 99,2%
X
Tillgänglighet 99,5%
X

*Endast redundanta enheter