Brandväggsfunktion till en fast månadskostnad

Med N.Able Firewall tar vi det fulla ansvaret för att dina brandväggar fungerar optimalt och uppfyller de säkerhetskrav som din verksamhet kräver. Tjänsten baseras på en kraftfull och säker plattform som dessutom ger tillgång till ett stort antal extra funktioner.

Vi ser till så att brandväggsmiljön etableras på ett effektivt och standardiserat sätt. N.Able Security baseras på en plattform som är utvecklad för operatörsvärlden vilket innebär att den klarar de mest rigorösa säkerhets- och prestandakrav. Tjänsten ger också stöd för vilka åtkomstregler som ska gälla för dina medarbetare och era system. Med Next-Gen Firewall erbjuder vi även avancerade möjligheter för att hantera trafik på applikations och webbsidenivå, Anti-Virus och intrångsskydd.

Säker och skalbar lösning

Med N.Able Firewall får du en komplett, managerad infrastruktur där samtliga aktiva komponenter ingår. Tjänsten bygger på Next-Gen Firewall, är väl utprövad och möjliggör dess­utom uppgradering från en mindre installation till avancerade Firewall Cluster, som säkrar upp och segmenterar ditt nät på ett optimalt sätt. Tjänsten är skalbar och kan enkelt anpassas efter din verksamhets behov.

Trygg leverans

Samtliga ingående komponenter övervakas med avancerad realtidsövervakning från Network Services NOC. Därifrån kan vi direkt se hur din brandväggsmiljö fungerar. Din leverans har alltid funktions­garanti och vi tar hela ansvaret via ditt val av servicenivå. Tjänsten levereras med väl utprövad teknologi från ledande leverantörer av säkerhetsprodukter.

Spara resurser

Överlåt utvärderingar av tekniska detaljer och teknik­lösningar till oss. I gengäld får du en högpresterande tjänst till en förutsägbar månadskostnad. Du slipper bindande investeringar samtidigt som du eliminerar dolda kostnader och frigör resurser i din organisation.

För att du ska få den service du behöver i ditt företag erbjuder vi dig N.Able Firewall i tre olika nivåer av service och tillgänglighet.
SERVICETIDER OCH NIVÅERSTANDARDADVANCEDPREMIUM*
Helgfri måndag-fredag 07.30-18.00
X
Måndag-söndag 06.00-22.00
X
Alla dagar, 24H/dygn
X
Tillgänglighet 98,5%
X
Tillgänglighet 99,2%
X
Tillgänglighet 99,5%
X

*Endast redundanta enheter