Lokalt nätverk till en fast månadskostnad

Med vår totallösning N.Able LAN får du tid för fortsatt fokus på din kärnverksamhet. N.Able LAN omfattar allt från design till installation av hårdvara. Vi ansvarar för all drift, till en fast månadskostnad.

Vi ser till att ditt lokala nätverk etableras på ett effektivt och standardiserat sätt, med tydligansvarsfördelning mellan dig som kund och oss. Vi är en av Sveriges största leverantörer av moderna nätverk med teknologilösningar i den absoluta framkanten, så du kan vara säker på att tjänsten är väl utprövad.

Totallösning

Med N.Able LAN kommer ditt nätverk ha en stabil funktionalitet med hög prestanda. Tjänsten möjliggör uppgradering från mindre installationer till hela kompletta företagsnät, som hanterar samtliga applikationer på ett effektivt och säkert sätt. N.Able LAN hjälper dig få en komplett, managerad och skalbar LAN-infrastruktur för dig och din organisation.

Trygg leverans

Samtliga ingående komponenter övervakas med en avancerad realtidsövervakning från Network Services NOC. Därifrån kan vi se hur ditt nätverk fungerar, och snabbt åtgärda allt från enklare prestandabrister till eventuella hårdvarufel i lösningen. Din leverans har alltid funktionsgaranti och vi tar hela ansvaret via ditt val av servicenivå. N.Able LAN levereras med väl utprövad teknologi från ledande och långsiktiga leverantörer. Du kan vara säker på att få den bästa servicen och den senaste tekniken.

Spara resurser

Överlåt utvärderingar av tekniska detaljer och teknik­lösningar till oss. I gengäld får du en högpresterande tjänst till en förutsägbar månadskostnad. Du slipper bindande investeringar samtidigt som du eliminerar dolda kostnader och frigör resurser i din organisation.

För att du ska få den service du behöver i ditt företag erbjuder vi dig N.Able LAN i tre olika nivåer av service och tillgänglighet.
SERVICETIDER OCH NIVÅERSTANDARDADVANCEDPREMIUM*
Helgfri måndag-fredag 07.30-18.00
X
Måndag-söndag 06.00-22.00
X
Alla dagar, 24H/dygn
X
Tillgänglighet 98,5%
X
Tillgänglighet 99,2%
X
Tillgänglighet 99,5%
X

*Endast redundanta enheter