Trådlöst nätverk till en fast månadskostnad

N.Able Wireless är en tjänst där vi tar det fulla ansvaret för att ditt trådlösa nätverk ska fungera optimalt i din verksamhet. Du får en flexibel, säker och snabb uppkoppling mot ditt företags resurser.

Vi ser till att ditt trådlösa nät etableras på ett effektivt och standardiserat sätt, med tydlig ansvarsfördelning mellan dig som kund och oss. Vi är en av Sveriges största leverantörer av moderna nätverk med teknologilösningar i den absoluta framkanten, så du kan vara säker på att tjänsten är väl utprövad. Dessutom har vi lång och gedigen erfarenhet av att bygga lokala nätverk åt både företag och organisationer inom stat och kommun.

Totallösning

Med N.Able Wireless får du en komplett, managerad infrastruktur där samtliga komponenter ingår. Tjänsten är väl utprövad och möjliggör uppgradering från en mindre installation till ett helt komplett trådlöst företagsnät som klarar av att hantera applikationer på ett säkert sätt. Till tjänsten erbjuds även ett antal standardiserade tillvalsfunktioner såsom utökade servicenivåer, kundportal, integrationer mot interna katalogfunktioner självbetjänande gästaccess, QoS optimerad för Microsoft Lync etc.

Trygg leverans

Samtliga ingående komponenter övervakas med avancerad realtidsövervakning från Network Services NOC. Därifrån kan vi direkt se hur ditt nätverk fungerar och snabbt åtgärda allt från enklare prestandabrister till brister i radiotäckningen. Din leverans har alltid funktionsgaranti och vi tar hela ansvaret via ditt val av servicenivå. Vårt tjänstekoncept har säkerheten i högsta fokus och vi använder sofistikerade och avancerade implementeringar av säkerhetsstandarder såsom end-to-end kryptering, intrångsskydd samt rollbaserade rättigheter.

Spara resurser

Genom att välja N.Able Wireless kan du fortsätta att fokusera på din kärnverksamhet och minimera insatsen av egen kompetens kring teknik, driftsutveckling och säkerhet. Du överlåter helt enkelt utvärderingar av tekniska detaljer och tekniklösningar till oss. I gengäld får du en högpresterande tjänst till en förutsägbar månadskostnad.

För att du ska få den service du behöver i ditt företag erbjuder vi dig N.Able Wireless i tre olika nivåer av service och tillgänglighet.
SERVICETIDER OCH NIVÅERSTANDARDADVANCEDPREMIUM*
Helgfri måndag-fredag 07.30-18.00
X
Måndag-söndag 06.00-22.00
X
Alla dagar, 24H/dygn
X
Tillgänglighet 98,5%
X
Tillgänglighet 99,2%
X
Tillgänglighet 99,5%
X

*Endast redundanta enheter