För att se lediga tjänster eller göra en spontanansökan, klicka här! Är du redan registrerad, klicka här!

ENKELHET OCH UTMANANDE

Network Services erbjuder en spännande arbetsplats på ett företag med stark tillväxt. Vårt mål är att alla som arbetar hos oss skall må bra och ha kul tillsammans. Du får dessutom arbeta med branschens mest erfarna konsulter, tekniker och säljare.

DYNAMISK ARBETSPLATS

Vi erbjuder dig att bli en nyckelspelare i ett utvecklingsorienterat och värdegrundsstyrt företag med kompetens och enkelhet som vår trygga bas. I vår organisation finns utrymme för handlingskraft och här passar du som drivs av dynamiken i det mindre bolaget och som vill ha möjlighet att påverka och utveckla verksamheten.

NÅGRA RÖSTER OM ATT JOBBA PÅ NETWORK SERVICES

FREDRIK PREINFALK

Väldigt spännande. Efter uppköpet har vi helt klart mer buzz i verksamheten. Vi har blivit en tung arbetsgivare, utan att själen gått förlorad. Jag känner fortfarande att jag arbetar på Network Services, bara att nu har vi ännu högre i tak och kan konkurrera med de största.

FREDRIK PREINFALKBusiness Driver
KATARINA NYLÉN

Jag känner glädje av att gå till jobbet, Network Services är ett företag som är fartfyllt och föränderligt. Om jag skulle beskriva det med tre ord – alert, modernt och skärpt!

KATARINA NYLÉNInside Sales
NOYEEM MANSUR

Efter min praktik på Network Services fick jag väldigt bra karriärmöjligheter, här får jag möjlighet att utvecklas inom de områden som jag själv väljer. Med varierande arbetsuppgifter utvecklas man väldigt snabbt.

NOYEEM MANSURConsultant