OM OSS

Network Services är tillsammans med Datametrix och Daxcom ett av Skandinaviens ledande specialist- och tjänsteföretag inom nätverk, kommunikation och IT-infrastruktur. Network Services grundades 2004 och blev i januari 2017 förvärvade av Telenorägda Datametrix. Tillsammans är vi över 450 anställda och erbjuder kundanpassade lösningar,  funktionstjänster och konsulter inom kommunikation.

Enkelhet, Engagemang och Erfarenhet

Vår vision är att bygga och utveckla Nordens viktigaste nätverk. Våra ledord, “Enkelhet, Engagemang och Erfarenhet”, genomsyrar hela vår verksamhet och vi brinner för våra kunder och för ständig utveckling. Genom att fokusera på vår vision gör vi det enkelt för er att samarbeta med oss och vi erbjuder unik kompetens och engagerade medarbetare.

 

“Genom att vara en attraktiv arbetsgivare kan vi erbjuda marknadens främsta kompetenser som brinner för kommunikation. Vi förstår kundens behov och kan omsätta vår kompetens till ett för kunden mätbart resultat.”

Jag är tacksam för förtroendet att leda Network Services samt på sikt den sammanslagna verksamheten för Daxcom och Network Services. Det är med stor ödmjukhet, energi och vilja som jag tar mig an uppgiften som lagledare för teamet i Sverige, berättar Andreas Ferm, VD för Network Services.