Våra olika N.Able-tjänster är nyckelfärdiga paket som omfattar allt från design och driftsättning till förändringshantering och support.

Vi är en av Sveriges största leverantörer av moderna nätverk med teknologilösningar i den absoluta framkanten.
Dessutom har vi lång och gedigen erfarenhet av att bygga lokala och trådlösa nätverk, hantera infrastrukturer kring nätverksutrustning och erbjuda säkra brandväggar.

TOTALLÖSNING

Vi ser till att ditt nätverk, nätverksutrustning och andra funktioner etableras på ett effektivt och standardiserat sätt, med tydlig ansvarsfördelning mellan dig som kund och oss. Med N.Able kommer du alltid ha en stabil funktionalitet med hög prestanda och säkerhet.

TRYGG LEVERANS

Samtliga ingående komponenter övervakas med en avancerad realtidsövervakning från vår NOC. Därifrån kan vi se hur ditt nätverk fungerar och snabbt åtgärda allt från enklare prestandabrister till eventuella hårdvarufel i lösningen. 

SPARA RESURSER

Genom att välja N.Able kan du fortsätta att fokusera på din kärnverksamhet och minimera insatsen av egen kompetens kring el, teknik, driftsutveckling och säkerhet. Du överlåter helt enkelt utvärderingar av tekniska detaljer och tekniklösningar till oss.

Vår portfölj

N.Able Wireless
Mer info | pdf

N.Able WAN
Mer info | pdf

N.Able LAN
Mer info | pdf

N.Able AM
Mer info | pdf

N.Able Firewall
Mer info |
pdf

Davor_frontVill du veta mer om affärsområdet N.Able?
Kontakta gärna Davor Peraic, per telefon 040-630 62 00, eller via E-post.
Eller fyll i vårt kontaktformulär här!